Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας και Βράβευση επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2010 το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πηνείας και Ωλένης διοργάνωσε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονίατικης Πίτας και βράβευσης των νέων μας που με το θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας μας. Η μαζική συγκέντρωση σε μια διαμορφωμένη κατάλληλα αίθουσα(Γραφεία της Ομοσπονδίας) αποτελούμενη απο τα προεδρεία των Συλλόγων-μελών, εκπροσώπους τησ συνομοσπονδίας και πολιτικούς παράγοντες που απηύθυναν χαιρετισμό, σε συνδυασμό με τις ευχές όλων έδωσαν το στίγμα της νέας χρονιάς για δημιουργία, χαρά και επιτυχία.
Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρέστησαν, απηύθυναν χαιρετισμό και παρέδωσαν βραβεία στους άξιους νέους, σύσσωμα το Δ.Σ των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας και: Οι βουλευτές Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Κουτσούκος, ο Δήμαρχος Πηνείας Βασίλης Παπαδόπουλος, Μέλη της ΠΑΣΕΣΗ, η πρόεδρος Αμαλιαδιτών Μιμίκα Πουρνάρα, ο τ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Τσίμπρης.
Εκείνοι όμως που ξεχώρισαν, και στους οποίους κυρίως ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση, ήταν οι επιτυχόντες που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι βραβευόμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα, προσφορά του Δημάρχου Πηνείας Βασίλη Παπαδόπουλου και χειροκροτήθηκαν απο γονείς και συμπατριώτες. Συνολικά βραβεύθηκαν 25 παιδία.
Φυσικά, απο το χωριό μας, που ανέκαθεν δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας, βραβέυθηκαν τα ακόλουθα κορίτσια:
  • Σπανοπούλου Ανθή, κόρη της Ελένης Παυλοπούλου, για την εισαγωγή της στο τμήμα Γεωγραφίας της σχολής Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Σκοπελίτη Φανή, κόρη της Γεωργίας Αθανασοπούλου, για την εισαγωγή της στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Δούμα Κατερίνα, κόρη του Κώστα Δούμα, για την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαιδεύσης του Πανεπιστημίου Πάτρας

Η Σπανοπούλου Ανθή παραλαμβάνει το βραβείο της απο την Ελένη Παυλοπούλου...



Η Φανή Σκοπελίτη παραλαμβάνει το βραβείο της απο το Δήμαρχο Πηνείας Βασίλη Παπαδόπουλο...


ο Δήμαρχος Πηνείας Βασίλης Παπαδόπουλος με τις επιτυχόυσες και την Πρόεδρο του συλλόγου αποδήμων Σκλιβαίων Μαρία Σπανοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου