Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010



ΣΟΚ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...








Ο θανάσης που διέμενε στην Πάτρα, επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες το χωριό μας, προκειμένου να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο.
Ήταν λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, αφου είχε προηγηθεί το γλέντι στην πλατεία του χωριού,όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο Θανάσης Κοντογιάννης και στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος Φίλιππος Αποστολόπουλος και ο 16χρονος Ηρακλής Κανελλόπουλος, κινούταν με κατεύθυνση από το Σκλίβα προς το Σιμόπουλο. Στην είσοδο του χωριού, 200 περίπου μέτρα μακρύτερα από το Κέντρο Υγείας, και κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, το Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.
Από το Ι.Χ. ανασύρθηκε νεκρός ο θανάσης μας, ενώ οι δύο φίλοι του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου και από εκεί προληπτικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Σύσσωμη η κοινωνία του χωριού μας, οι γονείς, ο αδερφός του Βασίλης, οι συγγενείς και φίλοι του οδήγησαν το Θανάση μας στην τελευταία του κατοικία τη Δευτέρα 16 Αυγούστου το απόγευμα, χωρίς κανένας να μπορεί να πιστέψει το πώς έγινε το κακό. Ο σύλλογος Σκλιβαίων και το χωριό μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και συγγενείς του Θανάσης μας...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΑΣΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου