Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε και φέτος με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του χωριού μας. Περάσαμε όμορφα, διασκεδάσαμε, γελάσαμε με την ψυχή μας, βρεθήκαμε με φίλους και συγχωριανούς,χορέψαμε και γλεντήσαμε...
Στις 13 Αυγούστου, ημέρα που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, άλλαξαν οι ρόλοι και οι μεγάλοι του χωριού μετατράπηκαν σε χαρούμενα παιδιά που εξέπληξαν με τις επιδόσεις τους στις δραστηριότητες! Η συμμετοχή των παιδιών, στα παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί, ήταν η αναμενόμενη(Σκυταλοδρομίες, παιχνίδια με φρούτα, τσουβαλοδρομίες, μουσικές καρέκλες, διαγωνσμός χορού). Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με το καρπούζι, που μεγάλοι και μικροί καλούνταν να φάνε μια φέτα χώρις να χρησιμοποιήσουν χέρια, η συμμετοχή ήταν μεγάλη! Στις μουσικές καρέκλες οι μεγάλοι χόρευαν γύρω απο καρέκλες στους ρυθμούς του δημοτικού τραγουδιού και όταν σταματούσε η μουσική έπρεπε να ψάξουν να βρούν μια να καθίσουν...κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού, όταν οι διαγωνιζόμενοι στην προσπάθεια να βρούν να καθίσουν έσπασαν μια καρέκλα με ξεκαρδιστικό τρόπο!!! Σε κάθε παιχνίδι, στους νικητές-νικήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια που προσέφερε ο δήμαρχος Πηνείας κος Βασίλης Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Στις 14 Αυγούστου το απόγευμα, η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αυγής (Τζαμί). Με τελικό αποτέλεσμα 2-1 ήρθε και το 2ο τρόπαιο στο χωριό μας και οι νικητές αποθεώθηκαν με βεγγαλικά και σαμπανια!Μετα απο αυτό το κέφι άναψε για τα καλά και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που ήδη κάποιοι είχαν αρχίσει να ανηφορίζουν για το ξωκλήσσι της Παναγίας. Εκεί μοιράστηκαν νερά και λουκούμια σε όλους τους συγχωριανούς, που προσέφερε ο Νίκος Αυγερινόπουλος και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Τέλος ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Πηνείας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Πηνείας και Ωλένης κο Γεώργιο Τσίμπρη και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πηνείας κο Μπαντούνα Δημήτριο που μας τίμησαν με την παρουσία τους!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου